ZGODOVINA

Podjetje FREZYDERM S.A. je bilo ustanovljeno leta 1986. Ustanovitelj je Anastasios Anastasiou. Njegov glavni cilj je bil oblikovanje, izdelava in trženje dermatoloških izdelkov, predstavitev takšnih izdelkov dermatologom, obenem pa jih posodabljali in promovirati prek distribucijskega kanala Pharmaceutical. Naše podjetje si prizadeva oblikovati in izdelovati varne in učinkovite, visokokakovostne izdelke, ki ustrezajo strogim farmacevtskim standardom in ki bodo postali zanesljiv partner dermatologov.

Z namenom, da bi nenehno izboljševali svoje izdelke in razvijali nove, ki bodo obravnavali tudi najbolj specializirane zahteve zdravnikov, je FREZYDERM ustanovil "Oddelek za raziskave in razvoj dermokozmetike", ki je sodeloval z evropskimi univerzami za študije in ocenjevanje izdelkov FREZYDERM, ter za izmenjavo informacij in nove podatke, ki se nanašajo na vse vrste kozmetičnih izdelkov.

V letu 2002 je družba odprla novo, zasebno dermokozmetično tovarno. Najsodobnejša, popolnoma opremljena specializirana kozmetična enota, ki je skladna z direktivami EU. V tovarni so raziskovalni laboratoriji, v katerih so zaposleni visokousposobljeni, visokospecializirani znanstveniki; tovarna uporablja vertikalno proizvodnjo ter ima skladišča za surovine in končne izdelke.

VONPHARMA prodaja farmacevtskih izdelkov in medicinskih pripomočkov, d.o.o. , uspešno rastoče slovensko podjetje, kjer tržimo produkte s katerimi želimo izboljšati kvaliteto zdravja in počutja ljudi. Ekskluzivni distributer za dermokozmetiko Frezyderm.