POGOJI UPORABE

PRAVNE ZADEVE

 

Namen te pravne izjave je navajati pogoje, ki urejajo uporabo spletne strani našega podjetja in politiko zasebnosti, ki sledi. Obiskovalec / uporabnik mora skrbno prebrati pogoje in pogoje uporabe, ki jih sledijo, preden obiščejo ali uporabljajo spletno mesto, v primeru nesoglasja pa jih ne bi smeli uporabljati. Druga možnost je, da se domneva, da obiskovalec / uporabnik v celoti in implicitno sprejema pogoje, navedene v tem dokumentu, ki veljajo za vse njene vsebine.

 

Dostop do spletnih strani

 

Za dostop do spletne strani morate biti odrasli (nad 18 let), v nasprotnem primeru boste potrebovali predhodno soglasje staršev in imate veljaven e-poštni naslov.

 

Uporabite spletno mesto

 

Uporaba te spletne strani pomeni, da ima uporabnik potrebna sredstva (strojno opremo) in programsko opremo za uporabo interneta.

Naše podjetje ni odgovorno za neposredno ali posredno škodo uporabnikom zaradi tehničnih težav, ki jih povzročajo nezakonite tretje osebe, npr. prestrezanje podatkov ali širjenje virusov med uporabo spletnih strani ali reprodukcijo njegovih podatkov. Uporaba te spletne strani in prenos podatkov se izvaja na podlagi tveganja in odgovornosti uporabnika.

Čeprav si prizadevamo, da bo spletna stran vedno dostopna, ne moremo zagotoviti dostopa v vseh okoliščinah v vseh primerih. Zaradi različnih razlogov, zaradi vzdrževanja ali iz drugih razlogov, ki so zunaj našega nadzora, je dostop do spletnega mesta začasno nedostopen in / ali prekinjen; naše podjetje ne prevzema odgovornosti do uporabnika za zgoraj navedeno.

 

Obveznosti uporabnika

 

Uporabnik soglaša, da spletnega mesta ne uporablja za objavo, posredovanje po elektronski pošti ali kako drugače prenaša vsebino, ki je nezakonita, škodljiva, grožnja, zlonamerna, žaljiva, obrekljiva ali krši zasebnost tretjih oseb. Prepovedana je uporaba te spletne strani za politične, promocijske ali proselitizacijske namene. Uporabnik prevzame odgovornost, da ne uvaja virusa ali datotek kakršne koli narave, ki bi lahko ovirale pravilno delovanje te spletne strani. Treba je dodati in opozoriti, da uporabniku v zvezi s to spletno stranjo nima nobenih drugih pravic, razen osebnih podatkov, razen če ni drugače izrecno navedeno.

 

Natančnost informacij

 

Naše podjetje si prizadeva zagotoviti točne in posodobljene informacije. Vendar zaradi neprestanega tveganja posredovanja tretjih strani na internetu, pa tudi zaradi tega, ker prenos podatkov na internetu ni povsem zanesljiv, ne moremo zagotoviti točnosti vseh podatkov, ki jih vsebuje ta spletna stran (kadarkoli). Če uporabnik v podatkih, navedenih na tej spletni strani, ugotovi napake ali opustitve, vas vljudno vabimo, da nam posredujete te informacije na naslednji elektronski naslov: info@frezyderm.gr

Poleg tega se mora uporabnik zavedati, da informacije in nasveti, ki jih vsebuje naša spletna stran, v nobenem primeru ne nadomeščajo medicinske diagnostike, svetovanja in spremljanja.

 

avtorske pravice

 

  1. a) Zaščita

 

Avtor tega spletnega mesta je zakonsko zaščiten v skladu z zakonom o avtorskih pravicah, ki ga zagotavlja grško, evropsko in mednarodno pravo.

Natančneje in v skladu z zakonom 2121/1993 o avtorskih pravicah, sorodnih pravicah in kulturnih vprašanjih z ustanovitvijo te spletne strani (kot ustvarjeno delo) in brez kakršnih koli zahtev za formalnosti (člen 6 (2) zakona 2121/1993), avtor tega spletna stran je zaščitena z določbami o intelektualni lastnini na teh ", ki prav tako vključuje pravico do zaščite osebne povezave z delom (moralna pravica)" (člen 1, odstavek 1, zakon 2121/1993).

 

  1. b) Prepovedi

 

Na podlagi lastnine in moralnih pravic avtorja, kot je opisano v 3. in 4. členu zakona 2121/1993, je brez predhodnega pisnega soglasja avtorja (člen 14 zakona 2121/1993) izrecno prepovedano: reprodukcije posameznih spletnih strani ali njihove vsebine, kot so besedilo, del baze podatkov, grafike ali fotografije, ki presegajo meje zasebne rabe (člen 18 zakona 2121/1993).

Zato shranjevanje na trdem disku ali drugem tehničnem nosilcu podatkov, prenos po elektronski pošti (e-pošta), nalaganje s strežnikom, ustvarjanje globokih in linijskih povezav, tiskanje in distribucija v pisni obliki (elektronski ali papirni) , prevajanje ali distribucija njene vsebine, pretvorba celotnega ali katerega koli dela in javna predstavitev je prepovedana. Vse to je izključna pravica avtorja spletne strani (naša družba) in vsakršna opustitev ali neupravičeno uveljavljanje avtorskih pravic avtorja v nobenem primeru ne pomeni odpovedi.

V primeru, da se deli spletnih mest navedejo v okviru znanstvenih razprav, to je z izključnim namenom znanstvenega napredka, je treba opozoriti, da "navajanju izvlečka mora biti priložena navedba vira in ime avtorja .... pod pogojem, da se imena v imeniku pojavljajo "(članek 19 zakon 2121/1993).

 

Kontaktne informacije družbe

FREZYDERM S.A.

Naslov: Ulica 75 Menandrou, Atene

Poštna številka: 104 37

Telefon: +30 210 5246900

Faks: +30 210 5244433

e-pošta: info@frezyderm.gr